Nieuws

'Letsch kan avontuur aangaan in België, naam Vitesse-trainer wordt genoemd'

'Letsch kan avontuur aangaan in België, naam Vitesse-trainer wordt genoemd'

12-05-2022 07:39
1

Thomas Letsch wordt genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Standard Luik. De Belgische topclub zoekt een vervanger voor de ontslagen Luka Elsner en de naam van Letsch is daar gevallen, die zelf ook geïnteresseerd is in de mogelijkheid. 

Dat weet Het Laatste Nieuws te melden. 'De 53-jarige Letsch is een oude bekende van Johannes Spors, de TD van Genoa die Standard doorlichtte en nauw betrokken is bij de zoektocht naar een nieuwe trainer', schrijft de krant. Letsch gooide dit seizoen hoge ogen door meerdere fraaien wedstrijden neer te zetten in de Conference League. Vitesse won woensdag van Fortuna Sittard en kan ook de zesde plaats nog veiligstellen in de Eredivisie, maar daarvoor moet er zondag een punt worden gepakt tegen de kersverse landskampioen Ajax. 

Volgens de Belgische krant is Letsch niet zeker van zijn toekomst in Arnhem. 'Vanwege de onzekerheid bij Vitesse - de club is in Russische handen - staat Letsch open voor een nieuwe uitdaging. Voor het zitje bij Standard moet hij concurreren met Ronny Deila en een andere buitenlandse trainer', meldt de krant. Deila is de huidige hoofdtrainer van New York City FC. De Noor is ook in belangstelling van de Belgische club.