Nieuws

Gözübüyük weigert discutabel moment toe te lichten: Ik vind het een beetje laf

Gözübüyük weigert discutabel moment toe te lichten: "Ik vind het een beetje laf"

08-05-2022 20:20

Serdar Gözübüyük wilde na het duel tussen Feyenoord en PSV niet voor de camera verschijnen. De leidsman liet de nodige wenkbrauwen fronsen, doordat hij in de slotseconden een discutabele beslissing nam door een penalty aan de Rotterdammers te geven. Kenneth Perez en Mario Been snappen niet dat Gözübüyük het na laat om zijn verhaal te doen.

Gözübüyük floot in de absolute slotfase voor een strafschop voor Feyenoord, nadat Jens Toornstra een bal van dichtbij tegen de arm van Mauro Júnior aan kegelde. Ook bij een 1-2 stand vond de arbiter het niet nodig om de VAR tussen beide te laten komen, waardoor Cyriel Dessers voor de 2-2 tekende. De beslissing zorgt voor de nodige kritiek, maar een reactie van de hoofdpersoon tegenover ESPN blijft uit.

In de studio reageren Perez en Been daarop. "Ik vind het een beetje laf", stelt eerstgenoemde. Perez: "Gözübüyük heeft toch zijn eigen point of view? Wat heeft hij gezien, waarom vindt hij het wel een penalty?"

Door het gelijkspel kijkt PSV nog steeds tegen een achterstand van vier punten op Ajax aan, in plaats van twee. De discutabele penalty maakt het gelijkspel dus extra zuur.