Nieuws

Voormalig Ajacied Milik klaar voor Feyenoord: Ik voel geen enkele druk

Voormalig Ajacied Milik klaar voor Feyenoord: "Ik voel geen enkele druk"

04-05-2022 19:12

Arkadiusz Milik verwacht dat Olympique Marseille de finale van de Conference League zal bereiken ten faveure van Feyenoord. De Poolse spits spreekt van een ‘unieke kans’ in aanloop naar de return in de halve finale.

Op de vraag of Milik nog met oud-ploeggenoten van Ajax heeft gesproken antwoordt de spits ontkennend: "Nee, maar het is een speciale wedstrijd, dat zeker.”

De oud-Ajacied weet wat er anders moet in het eigen Stade Vélodrome. "We waren niet goed in de heenwedstrijd, maar we leren van onze fouten en morgen (donderdag, red.) zijn we er klaar voor. Ik heb er op dit moment veel vertrouwen in. Alles is mogelijk."

De Pools international is niet zenuwachtig voor het Conference League-affiche. "Ik voel geen enkele druk. We hebben een unieke kans om de finale te halen. We hebben extra motivatie door onze supporters. Ik denk dat het morgen een andere wedstrijd wordt."

Donderdagavond 21.00 uur trappen Marseille en Feyenoord af voor de return in de halve finale. De Rotterdammers wonnen thuis met 3-2, waardoor de Fransen zullen moeten scoren om de finale te bereiken.