Nieuws

Rangnick sprak nog altijd niet met Ten Hag: 'Hoor graag wanneer hij wil praten'

Rangnick sprak nog altijd niet met Ten Hag: 'Hoor graag wanneer hij wil praten'

02-05-2022 15:49

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft nog altijd niet gesproken met Ralf Rangnick over diens aankomende functie als manager bij Manchester United. De Duitser zou maar wat graag contact hebben met zijn opvolger.

Zowel Manchester United als Ajax wachten een spannend competitieslot. De Amsterdammers lijken af te stevenen op de landstitel, waar The Red Devils alle zeilen bij moeten zetten om Europees voetbal te halen. "Ik weet zeker dat hij (Ten Hag, red.) mijn telefoonnummer heeft", grapt Rangnick tegenover Sky Sports.

Na afloop van dit seizoen verkast de huidige Manchester United-manager naar Oostenrijk, waar hij bondscoach wordt. Toch blijft hij in een adviserende rol aan de gevallen Engelse grootmacht verbonden. "Wanneer hij wil praten en meningen wil uitwisselen, doe ik dat heel graag", vervolgt Rangnick.

"Met een goed scoutingsproces en het binnenhalen van de juiste spelers, ben ik er zeker van dat de fans en de media een beter team gaan zien, met hopelijk een betere eindklassering in de competitie", besluit Rangnick.

Op dit moment staan The Mancunians op de uiterst teleurstellende zesde plaats en kijkt het tegen een achterstand van acht punten aan op nummer vier Arsenal met nog drie wedstrijden voor de boeg. The Gunners hebben ook nog eens één duel minder gespeeld dan United.