Nieuws

Gakpo houdt hoop PSV levend: 'Hij denkt na over langer verblijf in Eindhoven'

Gakpo houdt hoop PSV levend: 'Hij denkt na over langer verblijf in Eindhoven'

26-04-2022 19:02 Laatste update: 19:12

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Cody Gakpo PSV aan het eind van het seizoen zal verlaten. De Oranje-international geniet veel interesse van Europese topploegen, maar volgens PSV-watcher Rik Elfrink denkt hij nog na over een langer verblijf in Eindhoven.

Dat zegt de clubwatcher in de Peesjevee Podcast van het Eindhovens Dagblad. Volgens Elfrink kan Gakpo volgend seizoen een belangrijke rol gaan vertolken bij PSV. "Hij moet, logischerwijs, een van de speerpunten worden en heeft al gesproken met de nieuwe trainer, Ruud van Nistelrooy. De vraag is ook nog wat dit seizoen gaat brengen. Als PSV geen kampioen wordt, wil hij dan de club pas verlaten als hij wél met de titel staat? En ook het WK speelt nog een belangrijke rol."

Afgelopen week liet het Eindhovens Dagblad al weten dat PSV alles uit de kast wil halen om de 22-jarige Eindhovenaar langer aan de club te binden. Gakpo ligt vast tot medio 2026 in het Philips Stadion. Volgens de regionale krant zou de aanvoerder van de Eindhovenaren het aanbod voor een verblijf tot 2027 serieus in overweging nemen. Hier zullen dan wel verbeterde voorwaarden tegenover moeten staan.