Nieuws

Van der Vaart ziet ideale opvolger Dessers bij Feyenoord: 'Écht een goede speler'

Van der Vaart ziet ideale opvolger Dessers bij Feyenoord: 'Écht een goede speler'

25-04-2022 10:39

Cyriel Dessers is dit seizoen door Feyenoord gehuurd van KRC Genk. Het is allesbehalve zeker dat de Rotterdammers hem definitief inlijven, waardoor er volop gespeculeerd wordt wie er komend seizoen in de spits moet staan in De Kuip.

Dessers doet het met vijftien doelpunten en vier assists in 35 wedstrijden zeker niet slecht bij Feyenoord. De Belgische Nigeriaan kan voor vier miljoen worden overgenomen van Genk, maar Rafael van der Vaart denkt dat Feyenoord dat niet gaat doen.

In de wandelgangen wordt Feyenoord vaak gekoppeld aan FC Groningen-spits Jörgen Strand Larsen. "Strand Larsen is een ook een speler waar ik van kan genieten. Die jongen heeft wel wat. Een lekkere speler om naar te kijken." De Noor is echter naar verwachting een stuk duurder dan Dessers, dus pleit Van der Vaart bij Studio Voetbal voor een andere speler. De analist denkt dat RKC-aanvaller Jens Odgaard de ideale opvolger is van Dessers. "Die Odgaard is écht een goede speler. Als Dessers zou vertrekken bij Feyenoord is dat een prima opvolger."