Nieuws

Linssen en Dessers in de basis bij Feyenoord, Slot stelt beste elf op voor Utrecht

Linssen en Dessers in de basis bij Feyenoord, Slot stelt beste elf op voor Utrecht

24-04-2022 13:16 Laatste update: 13:18

Arne Slot zal zondag zijn sterkste elf gebruiken in het duel tussen Feyenoord en FC Utrecht. Donderdag wacht Olympique Marseille in de Conference League, maar de oefenmeester geeft zijn sleutelspelers geen extra rust voor dat duel. Opvallend is dat Bryan Linssen en Cyriel Dessers beide starten voor de thuisploeg. 

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908. Normaliter vechten Linssen en Dessers voor de spitspositie, maar Linssen vervangt Guus Til in het duel met FC Utrecht. Feyenoord moet winnen om het gat met nummer vier FC Twente op drie punten te houden. De Tukkers zitten in een goed ritme en blijven punten pakken in de strijd om de derde plek. Tyrell Malacia speelt wel gewoon tegen Utrecht: de verdediger wordt al lange tijd in verband gebracht met een vertrek. Onder meer Olympique Lyonnais is zeer gecharmeerd van de Nederlander. 

Olympique Marseille wacht donderdag in de halve finale van de Conference League. De nummer twee van Frankrijk moest dit seizoen alleen Paris Saint-Germain voor zich dulden. De Parijse sterrenploeg veroverde zaterdag vijf competitieronden voor het einde al de Franse landstitel.