Nieuws

Ten Hag wijst uitblinker aan: 'Daar hebben wij zeker wel goed gevoetbald'

Ten Hag wijst uitblinker aan: 'Daar hebben wij zeker wel goed gevoetbald'

24-04-2022 10:24

Erik ten Hag is lovend over het spel van Kenneth Taylor. De jonge middenvelder maakte indruk in de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen NEC.

Ten Hag zag zijn elftal worstelen op bezoek in Nijmegen. Door een late treffer van Brian Brobbey wisten de Amsterdammers alsnog te winnen en het gat met achtervolger PSV op vier punten te houden. "Wat goed is van de ploeg, zijn de spirit, de veerkracht en de energie die erin zitten. Uiteindelijk halen we de overwinning binnen, daar moet ik mijn ploeg voor complimenteren. Dat hebben ze knap gedaan. We kunnen er weer eentje wegstrepen", aldus de Ajax-trainer op de persconferentie.

"Desalniettemin vind ik dat we beter moeten voetballen, zeker over de rechterkant. In de eerste helft was de veldbezetting daar zeker niet goed." Ten Hag is wel tevreden over het spel van de linkerflank. "Daar hebben wij zeker wel goed gevoetbald, met een uitblinkende Kenneth Taylor. Hij heeft daar een heel goede rol gespeeld. Buiten Taylor speelden ook Jurriën Timber en Maarten Stekelenburg een uitstekende wedstrijd."