Nieuws

Ten Hag richt zich nog vol op Ajax: 'Dan moeten clubs maar wachten'

Ten Hag richt zich nog vol op Ajax: 'Dan moeten clubs maar wachten'

23-04-2022 21:18

Erik ten Hag zit met zijn hoofd nog niet bij Manchester United. Deze week werd officieel bekendgemaakt dat de Nederlander komende zomer aan het roer staat bij The Red Devils, maar de trainer van Ajax zegt dat zijn focus nog volledig in Amsterdam ligt om het seizoen af te maken. 

Na de nipte overwinning tegen NEC Nijmegen (0-1) verschijnt Ten Hag voor de camera's van de NOS. De trainer wordt gevraagd wat de aanstelling als manager van United met hem doet. "Het is een heel grote uitdaging en daar kijk ik met heel veel genoegen naar. Maar op dit moment ligt de focus alleen maar bij Ajax", zegt de trainer.

"We zitten in de titelrace, we moeten iedere week een finale spelen", vervolgt de trainer. "Ik heb alle energie nodig voor Ajax." De onderhandelingen met Manchester United heeft de coach niet afgeleid, stelt hij zelf. "De aandacht die Ajax nodig had, die hebben ze gehad. Daar wijk ik ook niet van af, daar ben ik heel rigoureus in. Dan moeten clubs maar wachten en dan moeten gesprekken maar wachten", besluit Ten Hag.