Nieuws

'Tadic is een soort heilige, hij mag toch ook een keer gewisseld worden?'

'Tadic is een soort heilige, hij mag toch ook een keer gewisseld worden?'

18-03-2022 19:55 Laatste update: 19:57

Aad de Mos vindt dat Ten Hag harder in moet grijpen binnen de selectie van Ajax. Hij is van mening dat er al een langere periode een crisis heerst bij Ajax zonder dat het benoemd wordt.

"Het is allemaal maar het duimpje opsteken, er wordt nooit eens een keertje oorlog gemaakt voor elkaar", vertelt De Mos in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf. "Dat zal je toch een keertje moeten doen, als de trainer het niet doet. Ten Hag zegt altijd dat Ajax zelf de grootste concurrent is, maar dan moet je ook proberen om een keer in te grijpen. Gewoon een paar jongens op de bank zetten en ze laten voelen dat het niet zo verder kan. Dusan Tadic mag toch ook een keer gewisseld worden, toch?", verwijst de voormalig trainer van Ajax naar de aanvoerder die ongeacht zijn spel altijd binnen de lijnen mag blijven staan.

"Het is al een hele lange tijd crisis zonder dat we dat echt benoemen. Het zou zomaar een seizoen zonder prijzen kunnen worden", vervolgt De Mos. "Ik ben het helemaal eens met de analyse van Aad, in alle opzichten", reageert Valentijn Driessen. "Ik vind ook, Tadic is een soort heilige, maar die heeft het Europees gezien bijna niet gedaan voor je dit jaar."