Nieuws

Sinisterra reageert op interesse van Europese topclubs: Dat is logsich

Sinisterra reageert op interesse van Europese topclubs: "Dat is logsich"

17-03-2022 12:10 Laatste update: 15:54

De goede prestaties van Luis Sinisterra dit seizoen blijven ook niet in het buitenland onopgemerkt. De Colombiaanse dribbelaar blijft ondanks de interesse met beide benen op de grond staat en zal zich naar eigen zeggen altijd volledig aan Feyenoord toewijden.

Dit seizoen beleeft Sinisterra zijn grote doorbraak, nadat hij in 2018 in Rotterdam neerstreek. "Als je ergens langer bent, wen je aan de stad en de fans", zegt hij op de persconferentie voorafgaand aan het Conference League-duel met Partizan Belgrado. "Ik ben altijd goed behandeld. De club heeft alles altijd heel goed voor mij geregeld."

Diverse clubs uit Europese topcompetities zouden de verrichtingen van Sinisterra nauwlettend volgen. Naar verluidt zijn onder meer FC Barcelona en Atlético Madrid geïnteresseerd in hem. "Dat is logisch, maar Feyenoord is het belangrijkst. Ik ben honderd procent gefocust op Feyenoord en dat blijft zo totdat ik mijn contract heb uitgediend", vervolgt hij.

Sinisterra lijkt voorlopig nog op zijn plek te zijn in Rotterdam-Zuid. "Ik doe het stap voor stap. Nu ben ik hier en hier probeer ik beter te worden als voetballer", vertelt hij. "Die kans krijg ik in de Eredivisie. Wat de toekomst brengt, weet ik nog niet."