Nieuws

Sky: 'Rüdiger verlaat waarschijnlijk deze zomer Chelsea, PSG en Real kloppen aan'

Sky: 'Rüdiger verlaat waarschijnlijk deze zomer Chelsea, PSG en Real kloppen aan'

10-03-2022 13:38 Laatste update: 13:46

Antonio Rüdiger lijkt bezig aan zijn laatste maanden op Stamford Bridge. De Duitse verdediger wil komende zomer aan de slag bij een andere club, weet Sky Sports te melden. 

Dat betekent meer slecht nieuws voor Chelsea na de sancties van donderdagochtend. Het contract van Rüdiger loopt van de zomer af en de Duitser kan op interesse rekenen van onder meer Real Madrid en Paris Saint-Germain. In Engeland wordt Manchester United genoemd als geïnteresseerde kandidaat. Of het besluit van Rüdiger te maken heeft met de maatregelen die de Londense club op donderdag werden opgelegd, is niet bekend. 

Volgens Sky had Chelsea genoeg mogelijkheden om het contract van Rüdiger te verlengen, maar is dat tot op heden niet gebeurd en wil de Duitse verdediger elders verder. Rüdiger kwam in 2017 over van AS Roma: destijds werd er ruim dertig miljoen euro betaald voor de centrale verdediger. De Duitser is een onbetwiste basisspeler bij The Blues en wist dit seizoen in 25 duels twee keer te scoren en twee assists te leveren in de Premier League.