Nieuws

Melo noemt Mbappé 'idioot' na opmerkingen over Z-Amerika: 'Moet zijn mond houden'

Melo noemt Mbappé 'idioot' na opmerkingen over Z-Amerika: 'Moet zijn mond houden'

09-11-2023 18:05

Felipe Melo en Kylian Mbappé zullen niet op elkaars verjaardag komen. De Braziliaan heeft de Franse superster een 'idoot' genoemd na diens opmerkingen over de staat van het Zuid-Amerikaanse voetbal.

Mbappé zorgde onlangs voor opschudding met zijn uitspraken over Zuid-Amerika. De aanvoerder van Paris Saint-Germain kijkt er bijvoorbeeld niet van op dat de laatste WK-winnaars uit Europa komen en dat komt volgens hem omdat het voetbal in Zuid-Amerika niet zo ontwikkelt is als dat in Europa, zo vertelde hij in gesprek met TNT Sports.

Die opmerking schoot bij Melo in het verkeerde keelgat. 'Kylian Mbappé is een idioot. Hij scoorde drie keer in de WK-finale, maar Argentinië werd kampioen en Messi werd de beste ter wereld. Hij moet nog veel leren en kan geen onzin praten over het Zuid-Amerikaans voetbal. Hij zal drie of vier Ballon d'Ors winnen, maar hij moet zijn mond houden. Ze kijken in Europa voor spelers en niet in Frankrijk', aldus de Braziliaan in een livestream op Twitch.

Melo heeft verder in ieder geval wel een fijne week achter de rug. De veertigjarige Braziliaan won de Copa Libertadores met Fluminense ten koste van Boca Juniors (2-1). Na alfoop brak de routinier in tranen uit voor de camera's.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!