Nieuws

Geblesseerde Martinez komt met update aan supporters: 'Wees geduldig'

Geblesseerde Martinez komt met update aan supporters: 'Wees geduldig'

02-11-2023 16:37

Lisandro Martinez heeft een eigen update gegeven over zijn blessure. De centrale verdediger van Manchester United staat al enige tijd buitenspel en moet wederom onder het mes. Tegenover TNT Sports Argentina sprak Martinez zijn supporters toe.

Sinds zijn blessureleed in april dit jaar moest Martinez eerder al twaalf wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Afgelopen juni keerde de Argentijn terug, maar viel in september weer geblesseerd uit. Verwacht wordt dat Martinez pas in het volgende kalenderjaar weer terugkeert bij Manchester United. " Ik ben bezig met herstel en ben blij om hier de club te bezoeken", aldus de verdediger die op bezoek was bij zijn voormalige club Defensa y Justicia. "Het is de tweede keer dat mij een dergelijke blessure overkomt. Je moet dus geduld hebben."

Sinds zijn overstap van Ajax naar Manchester United in de zomer van 2022 kwam Martinez 51 keer uit voor The Red Devils. Bij de ploeg van Erik ten Hag maakt de Argentijn deel uit van de grote ziekenboog. Zo staan Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Luke Swah en Aaron Wan-Bassaka ook al enige tijd buitenspel.