Nieuws

Bellingham-tackle komt Atlético duur te staan: sterkhouder mist duel met Feyenoord

Bellingham-tackle komt Atlético duur te staan: sterkhouder mist duel met Feyenoord

26-09-2023 19:51 Laatste update: 21:28

Ángel Correa moet het duel van Atlético Madrid tegen Feyenoord aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van de Madrilenen heeft een knieblessure opgelopen waardoor hij niet in actie kan komen tegen de Rotterdammers.

Correa kwam zondag in de 86e minuut binnen de lijnen in de Madrileense derby tegen Real Madrid (3-1 winst). In de blessuretijd van die wedstrijd kwam hij in duel met Jude Bellingham, die een gele kaart kreeg na zijn tackle. De Argentijn kreeg ook iets, maar dat was een blessure.

Volgens de berichtgeving van de club wordt Correa pas na de komende interlandperiode weer terug verwacht en dat betekent dat Feyenoord te vroeg voor hem komt. De rechtspoot, die op één duel na in alle wedstrijden in actie kwam voor Alético dit seizoen, is overigens niet de enige voor wie dit geldt. Ook sterkhouders als Thomas Lemar, Rodrigo De Paul en Çaglar Söyüncü zijn niet van de partij.

Memphis Depay lijkt het duel met Feyenoord wel te gaan halen. De vedette van Oranje viel in tegen Real Madrid. Ook in Rotterdam kan er een belangrijke speler terugkeren. Ayase Ueda wordt klaargestoomd omdat Santiago Gimenez nog op de blaren moet zitten door een schorsing.