Nieuws

Vidal haalt opmerkelijk uit naar Ten Hag: 'Die kale mensen zijn allemaal lastig'

Vidal haalt opmerkelijk uit naar Ten Hag: 'Die kale mensen zijn allemaal lastig'

25-09-2023 09:55

Arturo Vidal is niet onder de indruk van Erik ten Hag. De Nederlandse manager stuurde Cristiano Ronaldo weg bij Manchester United en dat begrijpt de Chileen niet. 

Vidal stelt in gesprek met journalist Pablo Giralt dat United niet beter af is zonder Ronaldo. De Portugees vertrok naar Saudi-Arabië en rijgt daar nu de goals bijeen, terwijl The Red Devils moeilijk het net vinden in het nieuwe seizoen. "Die trainer kwam slecht binnen", meent Vidal over de komst van Ten Hag in de Premier League. "Hoe ga je Ronaldo wegsturen? Zo zijn deze mensen. Hij was de topscorer en hij mocht vertrekken. Die kale mannen zitten raar in elkaar", meent Vidal.

Ten Hag werd na een slechte seizoensstart alsnog derde in de Premier League en speelt dit seizoen daarom Champions League-voetbal. In de Premier League gaat het minder en staat de ploeg negende. Vidal kwam in zijn carrière uit voor FC Barcelona, Internazionale, Juventus en Bayer Leverkusen. Tegenwoordig is de 36-jarige middenvelder te vinden in Brazilië bij Athletico Paranaense.