Transfernieuws

Modric kan terugkeren naar oude club: 'Gaan alles doen om hem vast te leggen'

Modric kan terugkeren naar oude club: 'Gaan alles doen om hem vast te leggen'

16 september - 11:45

Luka Modric gaf eerder al aan dat Saudi-Arabië geen optie is als volgend voetballand, maar Dinamo Zagreb hoopt wel dat de Kroaat terugkeert naar zijn oude club. Clubvoorzitter Vlatka Peras hoopt de 38-jarige middenvelder in de winter te overtuigen.

Modric speelde tussen 2002 en 2008 voor Dinamo Zagreb voordat de overstap naar Tottenham Hotspur een feit werd. Peras hoopt de middenvelder na vijftien jaar weer in de armen te kunnen sluiten. "Hij zit in zijn laatste contractjaar. Ik ga hem in de winter bellen", meent de voorzitter tegenover Index. "Ik kan niet zeggen dat ik altijd contact met hem heb, maar ik ken enkele familieleden."

"Voor hem zou het logisch zijn om zijn carrière bij Dinamo af te sluiten", vervolgt Peras. "Wij gaan als club alles eraan doen om dit te bewerkstelligen. We moeten alleen nog zien of dat genoeg is", aldus de voorzitter. Modric liet zich eerder al uit over een mogelijk vertrek naar Saudi-Arabië en was duidelijk. "Ik hoef mijn ego niet op te krikken", stelde de vedette. "Het is geen optie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s