Breaking news

AD: Ajax verwacht achtste zomeraanwinst Sutalo komend weekend al in Amsterdam

AD: Ajax verwacht achtste zomeraanwinst Sutalo komend weekend al in Amsterdam

17-08-2023 23:03 Laatste update: 23:11

Ajax verwacht Josip Sutalo komend weekend in Amsterdam, meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers bereikten eerder al een akkoord met NK Dinamo Zagreb over de verdediger, die al sneller dan verwacht lijkt te gaan arriveren.

Enkele dagen geleden kwam het medium al met de berichtgeving naar buiten over een akkoord tussen Ajax en Dinamo Zagreb over Sutalo. De Kroaten zouden de verdediger echter nog wat langer bij zich willen houden door de te spelen voorrondes in de Champions League, maar die lijkt de verdediger dus niet helemaal af te gaan maken.

Zagreb speelt nog tegen AEK Athene in de derde voorronde voor de Champions League, waarna de play-offs, indien bereikt, nog moeten worden gespeeld. De geluiden gingen dat de Kroaten hun belangrijke verdediger tot aan het eind van deze campagne wilden behouden, maar dat lijkt dus niet te gaan gebeuren.

Sutalo kan dus het klapstuk worden van een mooie inkomende transferweek van Ajax. Eerder werden Chuba Akpom en Anton Gaaei al gepresenteerd. Sutalo zal de achtste zomerversterking worden.