Nieuws

'Barcelona rond met Azpilicueta en in gesprek met AC Milan voor middenvelder'

'Barcelona rond met Azpilicueta en in gesprek met AC Milan voor middenvelder'

25-01-2022 21:02

FC Barcelona lijkt zich klaar te maken voor een grote transfer. Niemand minder dan Chelsea-aanvoerder César Azpilicueta lijkt op weg naar de Catalaanse club. Daarnaast zijn de Blaugranas in gesprek met AC Milan-middenvelder Franck Kessié.  

Dat meldt Xavi Campos in de Catalaanse media. De Spaanse verdediger heeft bij de Londense topclub nog een contract van zes maanden, maar lijkt nu de club vroegtijdig te verlaten en zich te melden bij Barça.

De 32-jarige aanvoerder speelt al bijna tien jaar voor Chelsea sinds zijn vertrek bij Olympique Marseille in 2012. Azpilicueta speelde tot nu toe ruim vierhonderd wedstrijden in Londen en draagt sinds 2019 de aanvoerdersband. Het is de bedoeling dat de Spanjaard de rechtervleugel gaat bestrijken bij Barcelona.

Daarnaast is Barcelona in gesprek met Franck Kessíe. De 25-jarige Ivoriaan kwam in 2019 over van Atalanta en heeft dit seizoen 21 duels gespeeld bij De Oude Dame, waarin hij indruk maakt. Dit seizoen wist hij tot nu toe zes keer te scoren. Het contract van Kessié loopt door tot juni 2022.