Transfernieuws

'Ivanusec wijst clubs af en hoopt op Champions League-voetbal met Feyenoord'

'Ivanusec wijst clubs af en hoopt op Champions League-voetbal met Feyenoord'

19-07-2023 10:39 Laatste update: 11:38
4

Luka Ivanušec heeft meerdere buitenlandse clubs afgewezen en hoopt op een transfer naar Feyenoord, zo meldt 1908. De middenvelder wil graag Champions League-voetbal spelen met de Rotterdammers.

Ivanušec genoot concrete interesse van clubs zoals VfL Wolfsburg, RCD Mallorca en Fiorentina uit respectievelijk Duitsland, Spanje en Italië, maar naar verluidt heeft de speler deze clubs afgewezen en zijn zinnen gezet op Rotterdam. De speler zou graag met Feyenoord aankomend seizoen in de Champions League winnen spelen. De Rotterdammers bereiden momenteel een derde en mogelijk laatste bod voor.

De Kroaat speelde al twee keer eerder in De Kuip, met Dinamo Zagreb en recentelijk met Kroatië in de Nations League Finals. Bij zijn club was hij afgelopen seizoen goed voor dertien doelpunten en vijf assists in maar liefst 47 wedstrijden.

De clubleidingen van Feyenoord en Dinamo Zagreb zullen elkaar naar verwachting snel ontmoeten om verdere details te bespreken. Naar verluidt vraagt de club 8,5 miljoen euro voor de middenvelder en aanvaller. Transfermarkt schat de waarde van de Kroaat op twaalf miljoen euro. Zagreb nam de speler in 2019 over van NK Lokomotiva Zagreb voor drie miljoen euro.