Transfernieuws

'Drommel mogelijk alsnog weg bij PSV, RKC-uitblinker genoemd als vervanger'

'Drommel mogelijk alsnog weg bij PSV, RKC-uitblinker genoemd als vervanger'

11-07-2023 13:19

PSV-watcher Rik Elfrink vermoedt dat Joël Drommel in augstus alsnog vertrekt uit Eindhoven. De doelman hoopt eerste doelman te worden en gaat voor zijn kans, maar het lijkt erop dat Walter Benítez ook komend seizoen onder de lat staat in het Philips Stadion. 

"Drommel heeft aangegeven dat hij tijdens het trainingskamp wil laten zien wat hij waard is", klinkt het in de podcast Heet van de Herdgang van het Eindhovens Dagblad. "Dat is geen kansloze affaire, maar het is wel lastig. Walter Benitez is gewoon een goede keeper. Dan moet je van hele goede huize komen om hem eruit te gaan spelen."

Elfrink verwacht niet dat Drommel de Argentijn uit het elftal zal keepen. "Wat wel zo is, is dat Peter Bosz natuurlijk anders speelt. Hij houdt van een meevoetballende keeper, wat Drommel ook wel is. Maar het wordt wel lastig voor hem." Een vertrek ligt op de loer. "Ik zie het wel voor me dat hij in augustus gaat vertrekken."

De naam van RKC Waalwijk-keeper Etienne Vaessen zingt rond als mogelijke vervanger van Drommel. "PSV zal een nieuwe nodig hebben en dan kom je waarschijnlijk bij Etienne Vaessen uit."