Ten Hag weigert Tagliafico te laten gaan: 'Ik zal voor zijn aanblijven vechten'

Ten Hag weigert Tagliafico te laten gaan: 'Ik zal voor zijn aanblijven vechten'

24 januari - 11:24
Eredivisie 0 Reacties

Erik ten Hag blijft een mogelijk vertrek van Nicolás Tagliafico tegenhouden. De Argentijn staat in de belangstelling van onder meer FC Barcelona, maar de Ajax-trainer wil koste wat kost zeven volwaardige verdedigers in Amsterdam hebben aan het einde van de transferperiode.

Ten Hag waakt voor een 'dunne spoeling' in zijn achterhoede en wil Tagliafico tot het einde van dit seizoen binnenboord houden. "Op de geruchten over FC Barcelona, die ik ook heb gelezen, kan ik niet ingaan, omdat ik geen informatie van Marc Overmars heb", zegt hij na de gewonnen topper tegen PSV (1-2) op het persmoment. "Maar ik zal zeker voor het aanblijven van Tagliafico vechten."

Barcelona wil de linksback van Ajax huren, al is dat scenario in Amsterdam onbespreekbaar. Ten Hag weigert er woorden aan vuil te maken en wijst naar Overmars. "Ik heb geen veto", zegt hij. "We spelen op drie podia en dan heb je gewoon een selectie nodig waarin je dingen kunt oplossen. Vorig jaar in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma moesten we dat doen met spelers die er nog niet helemaal klaar voor waren", doelt hij op onder meer Kjell Scherpen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie