Transfernieuws

'Onana op weg naar United: Inter lijkt verhoogd miljoenenbod te accepteren'

'Onana op weg naar United: Inter lijkt verhoogd miljoenenbod te accepteren'

07-07-2023 19:30 Laatste update: 19:34
1

André Onana staat op het punt om een overeenkomst te sluiten met Manchester United. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn de gesprekken tussen Manchester United en Internazionale positief verlopen.

United bereidt naar verwachting een laatste bod voor op Onana. De verwachting is dat Inter deze zal accepteren. Het is duidelijk dat de club uit Milaan een transfersom van zestig miljoen euro verlangt voor de doelman, maar insiders geloven dat een bod van 55 miljoen euro tot een deal zou kunnen leiden.

In de afgelopen twee seizoenen bij Inter heeft Onana zichzelf geprofileerd als een uitstekende doelman. Dit werd onderstreept door zijn sterke prestatie in de Champions League-finale, ondanks de nipte 0-1 nederlaag tegen Manchester City.

Bij United zal Onana vermoedelijk de plaats innemen van David de Gea, wiens toekomst bij de club onzeker lijkt. De Gea werd een contractverlenging aangeboden met een aanzienlijke salarisverlaging, maar zag deze deal uiteindelijk toch niet doorgaan. De club lijkt daarnaast ook interesse te hebben in Zion Suzuki van Urawa Red Diamonds als mogelijke tweede keeper.