Transfernieuws

'Clubs bereid om bedrag met zes nullen neer te tellen voor toptalent PSV'

'Clubs bereid om bedrag met zes nullen neer te tellen voor toptalent PSV'

26-06-2023 09:43

De kans dat PSV Isaac Babadi kwijtraakt aan een andere club wordt steeds groter. Het Eindhovens Dagblad meldt dat na Brentford en Eintracht Frankfurt ook Stade Rennes op de aanvaller aast.

Babadi is een van de grootste talenten van de jeugdopleiding van PSV en het ED maakte maandag nog bekend dat de aanvaller zich mag gaan bewijzen aan trainer Peter Bosz. De technisch begaafde buitenspeler heeft echter nog maar een contract voor één jaar in Eindhoven. Zowel Brentford als Stade Rennes zijn bereid om dat contract voor één miljoen euro af te kopen. Andere clubs informeerden ook naar Babadi.

In Eindhoven hopen ze de vleugelspeler te behouden, maar een akkoord over een nieuw contract blijkt lastiger dan verwacht. Ook Babadi wil langer bij PSV blijven, maar hij wil dat er een duidelijk plan komt over zijn weg naar het eerste. PSV vindt juist dat Babadi nog genoeg te leren heeft in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong PSV, waar hij afgelopen seizoen vijf keer voor scoorde en vier assists gaf in dertig duels.