Transfernieuws

'Bayern hoopt Mount-deal te kapen en mengt zich nadrukkelijk voor de middenvelder'

'Bayern hoopt Mount-deal te kapen en mengt zich nadrukkelijk voor de middenvelder'

25-06-2023 08:40 Laatste update: 08:50

Bayern München heeft zich nadrukkelijker gemeld in de strijd om Mason Mount. De Engelsman staat hoog op het lijstje van Manchester United, maar zij zouden de vraagprijs te gortig vinden.

United heeft de afgelopen weken al meermaals een poging gedaan om Mount te contracteren. De Engelsman loopt komend seizoen uit contract waardoor The Mancunians hoopten de aanvallende middenvelder voor 64 miljoen euro vast te leggen. Chelsea mikt op een bedrag van 75 miljoen euro, maar daar zou United niet akkoord mee willen gaan. The Guardian meldt dat Bayern nu hun kans ruikt om aan te kloppen bij The Blues voor Mount. Bayern-trainer Thomas Tuchel werkte bij Chelsea al samen met de middenvelder en zou hem dolgraag naar Duitsland halen. Volgens het Engelse medium is er een grote kans dat Chelsea bij een buitenlandse ploeg bereidt is om Mount te verkopen tegen een lagere prijs.

Eerdere berichten over het volledig afhaken van United kloppen volgens de krant niet. Chelsea zette aanvankelijk in op een bedrag van meer dan tachtig miljoen euro, maar had al snel door dat dat onmogelijk was. De club van Erik ten Hag hoopt er nog altijd uit te komen met Chelsea voordat het Bayern van Tuchel er met Mount vandoor gaat.