Transfernieuws

'Ajax-scouts inderdaad in het stadion, maar de club heeft zich nog niet gemeld'

'Ajax-scouts inderdaad in het stadion, maar de club heeft zich nog niet gemeld'

23-06-2023 08:22

Ajax heeft zich nog niet concreet gemeld voor Anton Gaaei, meent Mads Agesen. De sportief directeur van Viborg FF is zich bewust van de Amsterdamse scouts die zich op de tribunes bevonden, maar daar blijft het voorlopig bij. 

Agesen stelt in gesprek met Tipsbladet dat er nog geen concrete interesse van Ajax is gekomen. "Ik heb nog niet direct iets van Ajax gehoord. We hebben vastgesteld dat Ajax scouts in het stadion had en we kunnen niet uitsluiten dat ze naar Anton hebben gekeken. Op de scoutinglijsten die we krijgen, hebben we natuurlijk opgemerkt dat ze daar hebben gezeten."

Ajax haalde al Benjamin Tahirovic (AS Roma) en Branco van den Boomen (Toulouse FC) op, maar is deze zomer nog niet uitgewinkeld. Er zou onder meer interesse zijn in Arda Güler en Gaaei, maar daarvoor zal Ajax flink in de buidel moeten tasten. Güler zou achttien miljoen euro moeten kosten en ook Gaaei loopt niet zomaar de deur uit. "Hij moet een hoge prijs opleveren, maar ik ga geen bedragen noemen. Anton heeft zich opgewerkt tot de beste backs van de competitie en speelt regelmatig bij Denemarken O21. Dan hangt daar natuurlijk een hoog prijskaartje aan", besluit Agesen.