Transfernieuws

'Milan wil Tonali-miljoenen herinvesteren en overweegt twee topspitsen'

'Milan wil Tonali-miljoenen herinvesteren en overweegt twee topspitsen'

22-06-2023 09:40

AC Milan is druk bezig met de komst van een nieuwe spits. De Italianen willen de miljoenen die het gaat ontvangen voor de transfer van Sandro Tonali herinvesteren en denkt zodoende aan het aantrekken van Marcus Thuram of Romelu Lukaku. Dat meldt Sky Sport.

Milan lijkt op polepositie te liggen voor Thuram, die ook in beeld is bij RB Leipzig en Paris Saint-Germain. De Franse targetman staat momenteel nog onder contract bij Borussia Mönchengladbach, maar loopt daar uit zijn contract en kan zodoende transfervrij gaan vertrekken. Milan moet echter wel diep in de buidel tasten voor zijn salaris. Vijf miljoen euro per jaar zou volgens het medium het gewenste bedrag zijn.

La Gazzetta dello Sport voegt daaraan toe dat ook Lukaku op de voet wordt gevolgd. De 30-jarige Belg speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Internazionale, dat hem graag definitief wil overnemen van Chelsea. Dat lijkt echter niet zo makkelijk te gaan lukken, omdat de Londenaren met financiële problemen kampen.

Door de overstap van Tonali naar Newcastle United geldt dat voor Milan in ieder geval niet. De ploeg van trainer Stefano Pioli wil dat geld bovendien uitgeven om AZ-middenvelder Tijjani Reijnders naar San Siro te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!