Reactie

'Heel slim, maar ik heb het gevoel dat Slot graag naar Tottenham had gewild'

'Heel slim, maar ik heb het gevoel dat Slot graag naar Tottenham had gewild'

28-05-2023 23:06 Laatste update: 23:48

Arne Slot koos eerder deze week voor een contractverlenging bij Feyenoord, maar Kenneth Perez betwijfelt of dit zijn doel was. De analist stelt bij Dit was het Weekend op ESPN dat de coach slim is geweest door eieren voor zijn geld te kiezen.

Slot zette zijn handtekening onder een nieuw en verbeterd contract bij Feyenoord, een keuze waar Perez een dubbel gevoel over heeft. "Aan de ene kant heel slim, aan de andere kant heb ik het gevoel dat hij graag naar Tottenham had gewild. Dat neem ik hem ook helemaal niet kwalijk, want dat zou ik ook wel willen. Maar toen het erop begon te lijken dat Tottenham niet wilde voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord, heeft Slot eieren voor zijn geld gekozen."

Perez heeft mooie woorden voor Slot, die een belangrijke factor meenam in zijn keuze om bij Feyenoord te blijven. "Het is natuurlijk heel belangrijk om goed te vallen bij het Legioen", stelt Perez. "Hij heeft heel snel toch gekozen om de interesse af te kappen op het moment dat hij waarschijnlijk het gevoel kreeg dat het niet ging lukken. Nu heeft hij een sterk verbeterd contract. En terecht, want hij is wat mij betreft de hoofdreden dat Feyenoord nu echt meedoet", eindigt de analist.