Nieuws

Steun voor Van Nistelrooij: 'Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen daar'

Steun voor Van Nistelrooij: 'Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen daar'

28-05-2023 11:22 Laatste update: 11:23

Hans Kraay jr. staat vierkant achter Ruud van Nistelrooij. De oefenmeester vertrok deze week bij PSV als gevolg van gebrek aan draagvlak binnen de club.

Dat Van Nistelrooij de eer aan zichzelf heeft gehouden, begrijpt Kraay volledig. "Dit heeft hem echt heel veel pijn gedaan en ik vind het heel verschrikkelijk goed dat hij is opgestapt. Alle mensen die zeggen: Had hij dan niet even vijf dagen kunnen wachten?, die begrijpen het niet. Je kan niet vijf dagen wachten als er een dolk in je rug wordt gestoken. Wegwezen! Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen rond daar", vertelt de analist bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

PSV speelt zondagmiddag de laatste wedstrijd van het seizoen. De Eindhovenaren gaan met Fred Rutten aan het roer op bezoek bij AZ. De wedstrijd is van groot belang in de strijd om de tweede plek. Mocht PSV verliezen in Alkmaar kan Ajax over de Eindhovenaren heen wippen op de ranglijst, al moet er dan zelf gewonnen worden van FC Twente.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!