Nieuws

'Nog een aderlating voor Barça: Busquets kiest net als Messi voor Saoedi-Arabië'

'Nog een aderlating voor Barça: Busquets kiest net als Messi voor Saoedi-Arabië'

09-05-2023 13:16

Sergio Busquets is aan zijn laatste weken bezig bij FC Barcelona, meldt Diario AS. De defensieve middenvelder heeft dit aan Xavi medegedeeld tijdens een minivakantie naar Marbella.

Gezien de periode van twaalf dagen tussen de laatste en eerstvolgende wedstrijd van Barcelona, kregen de spelers en staf een aantal dagen vrij. Trainer Xavi en routinier Busquets besloten om samen enkele dagen af te reizen naar Marbella. Daar zou de Spaanse middenvelder hebben aangegeven dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is in Catalonië.

Volgens AS duurt het dan ook niet lang meer voordat Busquets zijn vertrek aankondigt. De stap die hij gaat maken, zou volgens het medium wel eens naar Saudi-Arabië kunnen zijn. Daar ligt net als voor Lionel Messi een lucratief contract voor hem klaar, die volgens het Franse persbureau AFP voor een stap naar Saudi-Arabië gaat kiezen.

Mocht Busquets komende zomer daadwerkelijk afzwaaien, dan doet hij dat met een kleine kroon op zijn werk. Barcelona heeft met dertien punten een straatlengte voorsprong op Real Madrid, waardoor de kans groot is dat het kampioenschap binnengehaald gaat worden.