Breaking news

'Messi hakt de knoop door en gaat Cristiano Ronaldo achterna in Saoedi-Arabië'

'Messi hakt de knoop door en gaat Cristiano Ronaldo achterna in Saoedi-Arabië'

09-05-2023 11:31 Laatste update: 12:04
1

Lionel Messi gaat deze zomer aan de slag in Saoedi-Arabië. Dat melden ingewijden van het internationale persbureau AFP. De wereldkampioen van Paris Saint-Germain gaat voor Al-Hilal spelen.

De verhoudingen tussen Messi en PSG staan de laatste weken flink op scherp. De Argentijn miste een training wegens een commerciële trip naar Saoedi-Arabië en werd daardoor geschorst door zijn werkgever. Niet veel later werd duidelijk dat Messi in de zomer sowieso wil vetrekken uit Parijs, waarna de Franse fans zich massaal tegen hem keerden. Afgelopen vrijdag kwam de aanvaller nog met zijn excuses in een videoboodschap.

FC Barcelona wil Messi maar wat graag terughalen naar Spanje, maar daar lijkt nu een streep door gezet te kunnen worden. De Argentijn kiest ervoor om Cristiano Ronaldo achterna te gaan. Hij gaat weliswaar niet voor dezelfde club spelen als de Portugees, maar wel in Saoedi-Arabië voor concurrent Al-Hilal. Naar verluidt ligt er een salaris van vierhonderd miljoen euro per jaar voor hem klaar.