Transfernieuws

'Feyenoord en PSV houden jongste Van Bommel-telg (18) in de gaten'

'Feyenoord en PSV houden jongste Van Bommel-telg (18) in de gaten'

06-05-2023 15:22 Laatste update: 15:22

Feyenoord en PSV hebben hun oog laten vallen op Ruben van Bommel, de zoon van oud-international Mark van Bommel. Volgens De Telegraaf zouden beide topclubs hebben geïnformeerd naar de vleugelaanvaller van MVV.

Eerder werd al duidelijk dat Van Bommel op de radar stond bij onder meer AZ, Vitesse, FC Twente en FC Utrecht, maar nu voegen zich ook twee van de drie grootste Nederlandse clubs daarbij. Bovendien zou er interesse zijn vanuit Italië, Spanje en Duitsland voor het 18-jarige talent.

Van Bommel speelde dertig wedstrijden voor MVV in het huidige Keuken Kampioen Divisie-seizoen, scoorde daarin maar liefst veertien keer en gaf vijf assists. Een stap naar de Eredivisie lijkt gezien zijn ontwikkeling een meer dan logische stap. Afgelopen vrijdag was hij nog trefzeker in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen De Graafschap.

Van Bommel kwam in 2020 vanuit de jeugdopleiding van PSV naar MVV, maar tekende er nooit een officieel contract. Dat lijkt er nu wel van te gaan komen, waardoor de Zuid-Limburgers middels een clausule alsnog een transferbedrag kunnen opstrijken.