Transfernieuws

'Feyenoord aast op Van den Boomen, eerste gesprek al achter de rug'

'Feyenoord aast op Van den Boomen, eerste gesprek al achter de rug'

01-05-2023 16:53

De Nederlanders bij Toulouse FC staan op de radar van Feyenoord. Vooral Branco van den Boomen maakt  indruk bij de Franse bekerwinnaar en staat volgens De Telegraaf hoog op de lijst met mogelijke opvolgers van Orkun Kökcü. Ploeggenoot Stijn Spierings zou ook in de gaten gehouden worden door de Rotterdammers. 

"Volgens mij staat Van den Boomen bovenaan het lijstje bij Feyenoord", aldus Valentijn Driessen in de podcast Kickoff van De Telegraaf. "Ik heb begrepen dat er al een gesprek is geweest. Om daar als middenvelder te gaan voetballen. Hij staat bijna nummer één op het lijstje van Slot. Het pad naar de absolute top ligt nu open voor Van den Boomen"

Van den Boomen werd eerder al in verband gebracht met PSV. De Nederlander maakt dit seizoen indruk bij de Franse promovendus Toulouse. Naast de uitstekende prestaties in de Ligue 1 werd er recent ook beslag gelegd op de Franse beker. 

Naast Van den Boomen zou ook Spierings op het lijstje staan bij Feyenoord. Daar is De Telegraaf echter minder uitgesproken over. Wel wist de krant te melden dat de middenvelder gevolgd wordt door de Rotterdammers.