Nieuws

Lof voor Feyenoord: 'Ze hadden meer moeten scoren, maar het was fantastisch'

Lof voor Feyenoord: 'Ze hadden meer moeten scoren, maar het was fantastisch'

11-03-2023 10:40
1

Jan van Halst is onder de indruk van Feyenoord. De voormalig prof stelt zelfs dat het spel tegen Shakhtar Donetsk fantastisch was.

Feyenoord ging donderdag op bezoek bij Shakhtar in de Europa League (1-1). De Rotterdammers kwamen sterk voor de dag, maar vergaten zich meermaals te belonen. Volgens Van Halst had Feyenoord wel vijf keer kunnen scoren. "Ik heb genoten", begin Van Halst bij het Ziggo Sport Voetbalcafé. "Kijk, Feyenoord heeft vorig seizoen en dit seizoen heel veel wedstrijden binnen gehaald door teamwork, hard werken en redelijk voetbal. Donderdag was het echt tik-tik, driehoekjes en terughalen. Ze hadden veel meer moeten scoren, maar ik vond het echt fantastisch. Ze gaan nu ook heel goed voetballen."

Arthur Numan sluit zich aan bij de woorden van Van Halst, maar plaats ook een kanttekening. "Iedereen verwacht natuurlijk dat ze dit seizoen kampioen gaan worden. Dus hoe gaan ze daar mee om? Ze staan bovenaan en iedereen zegt dat dit het moment is om kampioen te worden, maar hoe gaan de speler daar mee om?"