Nieuws

Tomasson flirt met Nederlandse terugkeer: 'Ik mis mijn familie in Rotterdam'

Tomasson flirt met Nederlandse terugkeer: 'Ik mis mijn familie in Rotterdam'

30-12-2021 19:57

Jon Dahl Tomasson is niet bang om lang zonder werk te zitten na zijn afscheid bij Malmö FF. De Deense manager claimt al een aanbiedingen ontvangen te hebben van diverse clubs. Na zijn vertrek bij de Zweedse club werd de trainer aan sc Heerenveen gelinkt. 

Dat de banden met Nederland nog geenszins zijn verbroken blijkt als snel in het exclusieve interview met het Deense Ekstra Bladet. "Persoonlijk mis ik mijn familie in Rotterdam, waar mijn kinderen naar school gaan, voetballen en hun sociale netwerk hebben."  

Tomasson schermt met de interesse van diverse clubs. "Ja, er is contact geweest en ik heb aanbiedingen gehad van interessante clubs. Nu moeten we zien wat er gebeurt. Ik kan de clubnamen niet prijsgeven. Dat zou niet eerlijk zijn", geeft de voormalig speler van Feyenoord aan.  

Door zijn vertrek bij Malmö heeft Tomasson zijn handen vrij voor een nieuwe klus. De batterij een half jaar opladen behoort voor hem tot de mogelijkheden. "Maar er zijn ook aanbiedingen om direct te beginnen, waarover ik nu een beslissing moet nemen", besluit de oud-trainer van onder meer Excelsior en Roda JC.