Nieuws

Fraser blikt nog één keer terug op Younes-voorval: 'Het is mijn waarheid'

Fraser blikt nog één keer terug op Younes-voorval: 'Het is mijn waarheid'

15-02-2023 13:37

Henk Fraser heeft nog één keer teruggeblikt op het voorval met Amin Younes waardoor hij moest aftreden als trainer van FC Utrecht. Volgens de oefenmeester was het respectloze gedrag de druppel die de emmer deed overlopen.

Begin 2023 werd Fraser ineens op straat gezet door Utrecht na wat bleek een voorval met Younes. De voormalig trainer van de Domstedelingen zou de Duitser bij de keel hebben gegrepen op de training. Het bleek de genadeklap voor de toen toch sportief goed presterende Fraser.

"Ik ben iemand die heel veel respect aan mensen geeft. Je mag van mij alles zeggen, maar het was meer de manier waarop. Ik kan me heel erg storen aan respectloos gedrag", begint Fraser bij Veronica Offside. "En voor mij was dat zo. Ik zeg niet dat het de waarheid is, maar het is mijn waarheid", besluit hij.

Het kostte Fraser de kop, maar even leek het erop dat hij al snel ander werk zou vinden. Tijdens dezelfde uitzending onthulde hij dat zijn management contact had met Ajax. Tot een baan in Amsterdam is het uiteindelijk niet gekomen.