Nieuws

Simons mysterieus over PSV-toekomst: 'We zullen zien, weten niet wat er gebeurt'

Simons mysterieus over PSV-toekomst: 'We zullen zien, weten niet wat er gebeurt'

11-02-2023 22:34

Xavi Simons spreekt zich niet uit over zijn toekomst bij PSV. De negentienjarige middenvelder stak zaterdagavond weer in een bloedvorm in het Philips Stadion, maar zou zomaar eens aan zijn laatste maanden in Eindhoven bezig kunnen zijn.

De afgelopen weken werd bekend dat PSV er alles aan doet om de Paris Saint-Germain-clausule uit het contract van Simons te schrappen. De Fransen hebben de optie om de jongeling voor twaalf miljoen euro terug te kopen, maar alleen als de speler dat zelf ook wil.

"Kijk, ik geniet nu hier. Ik ben ontzettend trots dat ik hier mag spelen en heb voor vijf jaar hier een contract getekend, dat is het probleem niet", begint Simons voor de camera’s van ESPN. Hij vervolgt zijn antwoord met een mysterieus antwoord. "We zullen zien, we weten niet wat er gebeurt in de toekomst. Ik ben blij hier en wil gewoon trophy’s winnen", besluit hij.

Een toekomst bij PSV of niet, Simons was zaterdagavond weer on fire tegen FC Groningen (6-0). De middenvelder was goed voor een assist en maakte zelf ook een prachtige goal.