Slechte week voor Milan: ploeg speelt gelijk tegen Lecce na doordeweeks bekerechec

14-01-2023 20:23

AC Milan heeft zichzelf wederom geen goede dienst bewezen. Op bezoek bij middenmoter Lecce wisten de Rossoneri niet verder te komen dan een 2-2 gelijkspel.

Afgelopen woensdag werd Milan nog door tien spelers van Torino uitgeschakeld in de Coppa d'Italia. Zaterdagavond ging het wederom mis. De ploeg van trainer Stefano Pilo kwam al in de derde minuut op achterstand door een eigen doelpunt van Theo Hernández.

Halverwege de tweede helft werd het ook 2-0. Federico Baschirotto kopte raak voor de Zuid-Italianen. Milan drong echter aan, waarna de aansluitingstreffer van Rafael Leão verdiend viel vanuit een lastige hoek. Twintig minuten voor tijd maakte Davide Calabria ook de gelijkmaker. De centrale verdediger was met het hoofd trefzeker na een voorzet van Olivier Giroud.

Milan staat door de remise vooralsnog op de tweede plaats in de Serie A, op negen punten achterstand van koploper Napoli. Volgende week staat de stadsderby tegen Internazionale op het programma.