Nieuws

Bekerheld De Treffers geniet na: 'Ik moet het allemaal nog even verwerken'

Bekerheld De Treffers geniet na: 'Ik moet het allemaal nog even verwerken'

12-01-2023 16:52 Laatste update: 16:54

Willem den Dekker was woensdagavond de bekerheld van De Treffers, maar moest donderdagochtend 'gewoon' om zeven uur opstaan om naar zijn werk te gaan. De schaduwspits bouwde desondanks een groot feest met zijn ploeggenoten.

"Met bier, muziek en de hele club in een feeststemming", vertelt Den Dekker een halve dag later in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik lag er om half twee in. Ik moet het allemaal nog wel even verwerken." De schaduwspits van De Treffers geeft gymles op een school. Zijn leerlingen waren donderdagochtend super trots op hun leraar. "Superleuk allemaal natuurlijk, ze kwamen enthousiast naar me toe gerend en wilden er alles van weten."

De Treffers was goed voorbereid op het bekertreffen met eredivisionist SC Cambuur. "We hadden van tevoren een plan bedacht om Cambuur te bestrijden. En daar hebben we ons aan gehouden. Na die goal trokken we de wedstrijd over de streep. Dat kwam ook wel door de toeschouwers hoor. Het was een groot feest op het sportpark. Niet zo gek trouwens, het ging de laatste weken nergens anders over op de club. Iedereen was met die wedstrijd tegen Cambuur bezig. Die steun hebben we hard nodig gehad."