Transfernieuws

'Heracles Almelo haalt met talent van AS Roma (19) gewenste spits binnen'

'Heracles Almelo haalt met talent van AS Roma (19) gewenste spits binnen'

3 januari - 15:10

Heracles Almelo gaat zich versterken met Antonio Satriano, meldt Gianluca Di Marzio. De Italiaanse spits van AS Roma gaat naar verluidt een meerjarig contract tekenen in Nederland.

Di Marzio meldt dat Heracles Satriano al langer in het vizier had. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde journalist is de transfer rond en gaat de Italiaanse jeugdinternational woensdag een contract tekenen voor vierenhalf jaar in het Erve Asito. Satriano is een negentienjarige spits die uitkomt in de O19 van AS Roma. De Italiaan speelde dit seizoen twaalf wedstrijden in de Primavera 1, waarin hij goed was voor negen doelpunten en twee assists.

Heracles Almelo hervat komende vrijdag de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van John Lammers neemt het dan om 20.00 uur op tegen Jong AZ. De Almeloërs staan er uitstekend voor in de competitie. Heracles behaald 43 punten uit achttien wedstrijd en is hiermee lijstaanvoerder in de Keuken Kampioen Divisie. De eerste twee ploegen promoveren direct naar de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!