Nieuws

'De Vrij staat in de belangstelling van Engelse én Spaanse grootmacht'

'De Vrij staat in de belangstelling van Engelse én Spaanse grootmacht'

27-12-2022 17:13 Laatste update: 17:20

Stefan de Vrij staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Atlético Madrid, meldt Voetbal International. Naar verluidt is een winters vertrek niet aan de orde.

Het contract van De Vrij in Milaan loopt tot komende zomer. Mede hierdoor is de Oranje-international vanaf 1 januari vrij om te praten met andere clubs. Tottenham Hotspur en Atlético Madrid zouden de ex-Feyenoorder graag willen inlijven. Het is momenteel onduidelijk of De Vrij zelf ook interesse heeft in een overstap naar één van deze ploegen.

1908.nl meldt dat ook Feyenoord na de langdurige blessure van Gernot Trauner contact heeft opgenomen met De Vrij. Een winterse transfer was echter niet mogelijk voor de Rotterdammers. De 30-jarige verdediger gaf aan om het seizoen uit te willen dienen in dienst van Internazionale.

De centrumverdediger van Internazionale doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij een plek in de A-selectie veroverde. Na vijf seizoenen in Rotterdam besloot De Vrij dat het tijd was voor een nieuw avontuur en vertrok hij voor zeven miljoen euro naar Lazio Roma. In Italië maakte de Oranje-international grote stappen, waardoor hij in de zomer van 2018 een transfer naar Internazionale verdiende. Inmiddels heeft De Vrij alweer 181 optredens achter zijn naam staan voor de Milanese grootmacht.