Transfernieuws

'Doelman uit Premier League is volgende doelwit van zoekend Ajax'

'Doelman uit Premier League is volgende doelwit van zoekend Ajax'

24-12-2022 20:35

Ajax lijkt in december naarstig op zoek naar een nieuwe doelman voor de hervatting van de tweede seizoenshelft en David Raya lijkt de volgende naam op het lijstje van de Amsterdammers. De doelman van Brentford FC is al twee keer gebeld door de Nederlandse club.

Volgens Luca Bendoni, die nauwe verbindingen heeft met Gianluca Di Marzio, is het contact vanuit het kamp van Ajax al gelegd. Raya zou niet als topprioriteit gelden bij de Amsterdammers, maar vanuit Nederland is er zeker interesse. 

Ajax blijft de meeste interesse in Gerónimo Rulli hebben, de doelman van Villarreal, aldus transferexpert Fabrizio Romano. De keeperskwestie is lastig bij Ajax: Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg zijn allebei op leeftijd en Jay Gorter lijkt een goede kans te maken om te worden verhuurd.

De Amsterdammers staan tweede in de Eredivisie en moeten een achterstand van twee punten zien goed te maken op Feyenoord, na een reeks teleurstellende resultaten richting het einde van de eerste seizoenshelft. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!