Opinie

Feyenoord-aanvaller droomt van titel: 'Moeilijk om nu al conclusies te trekken'

Feyenoord-aanvaller droomt van titel: 'Moeilijk om nu al conclusies te trekken'

16-12-2022 14:09

Javairô Dilrosun denkt dat Feyenoord een goede kans maakt om kampioen van Nederland te worden. De 24-jarige buitenspeler is van mening dat de Rotterdammers er in de eerste seizoenshelft alles uit hebben gehaald.

Momenteel verblijft Dilrosun in Portugal met Feyenoord ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De aanvaller wordt gevraagd of hij tevreden terugkijkt op zijn eerste maanden in dienst van de Stadionclub. "Ik denk het wel", reageert Dilrosun tegenover ESPN. "Als je naar de ranglijst zie je dat we eerste staan en ook in Europe zijn we eerste (van de groep, red.). Dan kun je wel zeggen dat we er het maximale uit hebben gehaald. Nu is het focussen op de tweede seizoenshelft: goed trainen om de puntjes op de i zetten."

Vervolgens krijgt de dribbelaar de vraagt of een eventuele huldiging op de Coolsingel al door zijn hoofd geschoten is. "De droom van iedereen is om kampioen te worden, maar we zijn niet eens op de helft. We hebben nog maar veertien wedstrijden gespeeld. Het is moeilijk om nu al conclusies te trekken. We staan er wel met een hele nieuwe ploeg. We laten zien veel kwaliteit in huis hebben. Het is aan ons om fit te blijven en te worden en een goede tweede seizoenshelft te spelen."