Nieuws

Teamgenoot Ronaldo weigert in te gaan op vragen over interview: 'Eigen beslissing'

Teamgenoot Ronaldo weigert in te gaan op vragen over interview: 'Eigen beslissing'

16-11-2022 15:19 Laatste update: 15:19

Victor Lindelof heeft op de persconferentie van de nationale ploeg van Zweden geweigerd in te gaan op de uitlatingen van Cristiano Ronaldo. De Zweedse verdediger benadrukt dat hij niet wenst te reageren op de uitspraken van de Portugees.

Het interview met Piers Morgan van Ronaldo is nog altijd niet in zijn geheel uitgezonden. Enkele fragmenten uit het gesprek zijn al wel naar buiten gebracht. De aanvaller veegt de vloer aan met zowat alles en iedereen bij Manchester United en stelt onder meer 'verraden' te zijn door The Mancunians en manager Erik ten Hag. De regionale krant The Manchester Evening News wist woensdag naar buiten te brengen dat de spelersgroep wil dat Ronaldo vertrekt.

Lindelof wordt gevraagd hoe hij de uitlatingen van zijn teamgenoot heeft ervaren. "Ik weet het niet", zegt de stopper tegen Fotbollskanalen. "Ik zal die vraag niet beantwoorden. Je zult een andere vraag moeten stellen." Vervolgens vraagt het medium of Manchester United hem het zwijgen heeft opgelegd. "Het is mijn eigen beslissing", antwoordt Lindelof. Vervolgens grijpt persvoorlichter Niclas Green in en zegt dat er niet over 'de Ronaldo-soap' gepraat gaat worden.