Nieuws

Argentinië onthult ploeggenoten van Messi: Dybala 'gewoon' van de partij

Argentinië onthult ploeggenoten van Messi: Dybala 'gewoon' van de partij

11-11-2022 16:28 Laatste update: 16:32

Argentinië-bondscoach Lionel Scaloni heeft de 26-koppige selectie van zijn land bekendgemaakt. Opvallend aan deze onthulling is de naam van Paolo Dybala, die op tijd fit lijkt te zijn voor het toernooi in Qatar. Ook aanvoerder Lionel Messi is uiteraard van de partij.

Dybala raakte ongeveer een maand geleden geblesseerd na het nemen van een strafschop. De aanvaller van Juventus deed alles aan de revalidatie van zijn kuitblessure, wat succesvol is gegaan blijkt. Naast Dybala waren was Leandro Paredes een twijfelgeval, maar ook hij is op tijd fit geraakt.

Met Nicolas Tagliafico en Linsandro Martínez hebben de Argentijnen ook een Nederlands tintje. De ex Ajax-spelers zijn van de partij. Dat geldt niet voor ex Feyenoord-verdediger Marcos Senesi, hij heeft de schifting niet overleefd.

Argentinië heeft een lastige poule te doorstaan. De Zuid-Amerikanen spelen tegen Mexico, Polen en Saudi-Arabië. Het toernooi zal ongetwijfeld in het teken staan van Messi, die zijn vijfde en laatste WK zal spelen.