Nieuws

Boze Sarri haalt uit naar UEFA: 'We voelen ons bedrogen door Feyenoord'

Boze Sarri haalt uit naar UEFA: 'We voelen ons bedrogen door Feyenoord'

02-11-2022 20:19 Laatste update: 20:20
1

Maurizio Sarri baalt van het feit dat Feyenoord een vrij weekend heeft gehad in aanloop naar SS Lazio-thuis van donderdag. In tegenstelling tot de Rotterdammers kwamen de Romeinen afgelopen weekend 'gewoon' in actie en dat is tegen het zere been van de oefenmeester.

Zondag ging Lazio op eigen veld met 1-3 ten onder tegen laagvlieger Salernitana en beleefde daardoor een slechte generale voor het cruciale duel met Feyenoord. "Het is jammer dat de UEFA toestaat dat de competitiewedstrijd van Feyenoord is uitgesteld", vertelt Sarri in aanloop naar de wedstrijd op de persconferentie.

"We voelen ons bedrogen, net als de andere teams in onze groep", vervolgt de trainer. De competitienederlaag tegen Salernitana behoort niet langer tot de zorgen van Sarri. "Ik denk niet aan afgelopen zondag of het volgende duel, ik denk alleen maar aan morgen (donderdag, red.). Wie het veld op gaat, zal alles moeten geven."

Van boosheid is inmiddels geen sprake meer, maar dat was eerder deze week wel anders bij Sarri. "De afgelopen dagen was ik een boze manager door de manier waarop we de laatste wedstrijd hebben verloren en niet reageerden als team. Inmiddels ben ik niet meer boos en concentreer ik mij op de wedstrijd van morgen", aldus de Italiaanse tacticus.