Nieuws

'Mogelijke meevaller voor Ajax: spelverdeler van Liverpool afwezig op training'

'Mogelijke meevaller voor Ajax: spelverdeler van Liverpool afwezig op training'

25-10-2022 15:14

Ajax wacht een mogelijke meevaller in het Champions League-duel met Liverpool FC. Thiago Alcántara, die op Anfield nog uitblink tegen de Amsterdammers, is niet aanwezig bij de training van The Reds

Thiago werd het afgelopen weekend wakker met een oorinfectie en miste al het treffen me Nottingham Forest, dat met 1-0 werd verloren door de ploeg van Jürgen Klopp. Thiago moest voor zijn oor naar het ziekenhuis en het lijkt er nu op dat de Spanjaard niet op tijd hersteld is voor het treffen met Ajax. Darwin Núñez, Naby Keita en Ibrahima Konaté keerden allemaal wél terug op het trainingsveld. De drie spelers kampten met blessures. 

Het zou voor de Amsterdammers een flinke opsteker zijn. De ploeg van Alfred Schreuder moet met minstens twee doelpunten verschil winnen en vervolgens het laatste groepsduel winnen op bezoek bij Rangers, terwijl Liverpool moet verliezen tegen SSC Napoli. Het Champions League-avontuur van Ajax hangt daarmee aan een zijden draadje. Ajax trapt woensdagavond om 21.00 uur af tegen Liverpool in de eigen Johan Cruijff ArenA.