Nieuws

PSV reist met 24 spelers af naar Engeland: onder meer De Jong keert terug

PSV reist met 24 spelers af naar Engeland: onder meer De Jong keert terug

19-10-2022 11:19

Goed nieuws uit Eindhoven: Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Júnior zitten bij de wedstrijdselectie voor het Europa Leage-duel met Arsenal. Het drietal lag er langere tijd uit, maar is op tijd fit voor de kraker tegen de koploper van de Premier League.

Het is niet bekend of het trio fit genoeg is om aan de aftrap te verschijnen. Vooral de terugkeer van De Jong is een meevaller, gezien het feit dat trainer Ruud van Nistelrooij verder weinig opties voor die positie heeft. De afgelopen tijd werd er onder meer gespeeld met Anwar El Ghazi, Xavi Simons, Cody Gakpo en Guus Til in de punt van de aanval.

PSV wacht donderdagavond een lastig uitduel met Arsenal, dat dit seizoen een ijzersterke indruk maakt. De Engelsen staan zowel in de Europa League-groep als in de eigen competitie bovenaan. De wedstrijd zou eerder al gespeeld worden, maar werd verplaatst door het overlijden van Queen Elizabeth II.

Volledige selectie: Benitez, Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, De Jong, Madueke, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Mauro, Til, El Ghazi, Branthwaite, Veerman, Waterman, Bakayoko, Mwene, Max, Sávio, Oppegard, Ledezma