Nieuws

Schreuder kan niet veel met de commotie rondom Tadic: 'Dat hoort bij Ajax'

Schreuder kan niet veel met de commotie rondom Tadic: 'Dat hoort bij Ajax'

12-10-2022 08:55

Overigens moet Ajax het in het Champions League-duel met Napoli van woensdag zonder zijn geschorste aanvoerder stellen. Schreuder verwacht geen problemen. "Je kunt iedere basisspeler missen. Dat is met Dusan hetzelfde. We hebben meer goede spelers, dus we kunnen het opvangen." De 33-jarige aanvaller is wel met de Amsterdammers afgereisd naar Italië om zijn ploeggenoten te steunen.

De situatie was de afgelopen dagen één van de gesprekken van de dag, maar daar kijkt Schreuder niet van op. "Dat hoort bij Ajax", reageert de oefenmeester, met een kleine glimlach. "Er is altijd nieuws en er zal altijd iets zijn. Zeker als de resultaten niet zijn zoals verwacht, dan worden dingen groot gemaakt in de pers. Dat hoort zo en dat is zo. Dat moeten we accepteren, maar ik trek mij er niet veel van aan eerlijk gezegd."

Of Tadic woensdag weer langs de kant zal verschijnen, zal moeten blijken. De Serviër mist het treffen met SSC Napoli door zijn rode kaart van afgelopen midweek. Geen reden tot paniek volgens Schreuder. "Je kunt iedere basisspeler missen. Dat is met Dusan hetzelfde. We hebben meer goede spelers, dus we kunnen het opvangen."