Nieuws

Ajax vliegt met 23-koppige selectie naar Napels, Rensch blijft thuis met blessure

Ajax vliegt met 23-koppige selectie naar Napels, Rensch blijft thuis met blessure

11-10-2022 13:22 Laatste update: 13:30

Ajax heeft de 23-koppige selectie bekendgemaakt waarmee het dinsdag naar Napels vliegt. De Amsterdammers treden woensdag in de Champions League op tegen SSC Napoli, dat het duel in Amsterdam met maar liefst 1-6 won. Devyne Rensch ontbreekt bij de ploeg van Alfred Schreuder. 

Ajax maakt via de officiële kanalen bekend dat Devyne Rensch en Ahmetcan Kaplan, die in september een zware knieblessure opliep bij Turkije Onder 21, niet meereizen naar Napels. Jorge Sánchez miste dinsdag nog het thuisduel met de Italianen, maar is deze keer van de partij. Dusan Tadic pakte een rode kaart in het thuisduel met Napoli en is geschorst, maar de Serviër is wel in het vliegtuig gestapt. 

Van de talenten mogen Youri Regeer en Youri Baas mee naar Italië. Ajax trapt woensdag om 18.45 uur af tegen de Napolitanen, die soeverein bovenaan staan in de Champions League-groep. De Amsterdammers pakten pas drie punten uit de eerste drie duels en zullen naar verwachting met Liverpool FC om de tweede plek vechten in de groepsfase van het miljardenbal. 

De selectie van Ajax: 

Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Remko Pasveer
Jurriën Timber
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Daley Blind
Jorge Sánchez
Lisandro Magallán
Edson Álvarez
Davy Klaassen
Kenneth Taylor
Mohammed Kudus
Florian Grillitsch
Youri Regeer
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Lucas Ocampos
Lorenzo Lucca
Steven Berghuis
Francisco Conceição
Youri Baas